logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Krediet aanvragen

Vraag nu uw bedrijfskrediet aan Binnen 48 uur volgt een reactie

Krediet aanvragen

In het MKB  zijn ondernemers actief die kansen zien en deze willen omzetten in resultaat. Zowel als starter als ook voor de doorstarter. De ondernemers met pit denken in termen van groei en door groeien. U ook? Dan wilt u dat uw investeringen goed en gedegen worden gefinancierd en dat u snel en efficiënt geholpen wordt. Maar hoe vaak loopt u in de praktijk niet tegen een ‘nee’ aan of krijgt u net niet de oplossing aangeboden die u zelf het meest passend zou vinden?

Daarom is er Capital Union. Onze adviseurs regelen voor u de beste financieringsconstructies, snel en deskundig. Als we niet zelf financieren dan brengen wij u in contact met investeerders of crowdfunders.  Aan deze kredietaanvraag zijn vooralsnog géén kosten verbonden. Vul het aanvraagformulier in! Probeer uw aanvraag zo veel mogelijk toe te lichten en te onderbouwen met informatie. Al uw informatie zal uiteraard strikt vertrouwelijk worden behandeld. Binnen 2 werkdagen volgt een reactie.KVK nr*

Kapitaalbehoefte*

Doel van financiering*