vastgoed

De markt voor vastgoed heeft nog altijd op veel investeerders een bijzondere aantrekkingskracht. Vastgoed is echter een markt waar veel kennis en expertise vereist is om succesvol te kunnen handelen. Voor u als ondernemer is de klassieke bancaire lening niet altijd mogelijk of behoeft een extra risicodragend aanvullende financiering. Capital Union kan in veel situaties een combinatie maken van verschillende financieringen en financiers, waaronder banken, om uw financieringskosten te minimaliseren.Real Estate Investment Fund

Capital Union heeft voor financiering van real estate samen met een aantal uitzonderlijk deskundige partners een investeringsfonds opgericht. Met dit fonds kan Capital Union snel inspelen op nieuwbouw en herontwikkeling van vastgoed. Ook kunnen wij hiermee voor korte termijn uw bedrijfspanden en terreinen tegen een interessante rente financieren. Hieronder enkele voorbeelden van onze financieringsmogelijkheden in vastgoed.

  1. Beleggings- & aankoopfinanciering van vastgoed

Financiering met een verhuurde woning of bedrijfsgebouw als onderpand die wordt afgesloten om een pand aan te kopen. Financiering voor de aankoop van nieuwbouw om nadien te verhuren is ook mogelijk.

 

  1. Bedrijfsfinanciering of overbruggingskrediet voor vastgoed

Financiering aan een bedrijf met onroerend goed als onderpand om werkkapitaal te genereren of een investering te doen. De bedoeling is deze lening af te lossen zodra een bankkrediet beschikbaar is, door de verkoop van het onderpand of door de verkoop van andere privé beleggingen. Deze financiering heeft een kortlopend karakter met als doel binnen 5 jaar een goedkopere herfinanciering te realiseren.

 

  1. Projectfinanciering van vastgoed

Financiering die wordt gebruikt voor de aankoop van terreinen of een gebouw om het te ontwikkelen of te her-ontwikkelen. Meestal betreft het een leegstaand huis/appartement waarbij opknap- en verbouwingswerkzaamheden gedaan  worden. Na de verbouwing wordt vaak het pand te koop aangeboden en de financiering afgelost.

 

  1. Ontwikkelingsfinanciering voor vastgoed

Hierbij wordt veelal een partnerschap aangegaan met de ontwikkelaar en/of bouwer van het te ontwikkelen gebied. Bij een goede propositie en calculatie kunnen wij al in een vroeg stadium financiering realiseren. De financiering is voor u aantrekkelijk omdat wij veel geïnteresseerde en kapitaalkrachtige investeerders in ons netwerk hebben.

Hebt u vastgoed of te ontwikkelen real estate in uw portefeuille dat gefinancierd moet worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.