MKB Commissariaat

Als directie gaat u waarschijnlijk door een onstuimige periode als uw organisatie een sterke groei doormaakt of in een herstructureringsfase zit. Er lopen diverse partijen om uw bedrijf heen die ongetwijfeld allemaal het beste met u voor hebben, maar ondertussen allemaal een eigen agenda hebben.

Om hier goede keuzes bij te maken en om de belangen van de diverse stakeholders goed te behartigen, biedt Capital Union u de mogelijkheid een toezichthouder aan boord te nemen. Wij kunnen u als directie snel en adequaat van advies voorzien op de gebieden waar u weinig tijd voor hebt. Daarnaast kunnen wij voor de aandeelhouders en financiers een toezichthoudende rol vervullen waardoor u een evenwichtiger beeld van uw prestaties neerzet.

MKB Commissariaat in het kort:

  • Begeleiding directie bij implementatie strategie
  • Toezicht namens investors, financiers (banken) en andere stakeholders
  • Beheer bepaalde bevoegdheden namens de stakeholders
  • Op basis van jaarlijks te bepalen service

Vrijblijvend gesprek MKB Commissariaat aanvragen

U kunt altijd vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden bij Capital Union. Vul het formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Capital Union heeft een ruime ervaring met het behartigen van belangen voor diverse stakeholders in een organisatie. Wij werken onder andere voor aandeelhouders, financiers en licentiehouders.

Een commissaris van Capital Union zal uw organisatie in stabiel vaarwater loodsen en daar houden.

Financiering ophalen, maar hoe doe ik dat?