Neem vrijblijvend contact op met Edo Knoll

Drs. Edo Knoll
Directeur

Geachte Investeerder,

Capital Union blijft bedrijven financieren en daardoor groeit ook de behoefte aan extra financieringskapitaal. Ik bied u als professionele marktpartij de mogelijkheid om op korte termijn tegen aantrekkelijke voorwaarden te investeren in onze financieringsarrangementen naar starters en doorstarters. Hierbij kan de jaarlijkse rente oplopen tot maar liefst 7%.

Investeren in Capital Union
Bedrijfsfinancieringen en werkkapitaalfinancieringen is een interessante business. Banken doen steeds moeilijker en hebben eigenlijk geen belangstelling voor MKB bedrijven. Banken acteren bovendien vanuit ivoren torens terwijl ik zelf op de werkvloer sta en alle klanten persoonlijk ken.

Aanbod van Capital Union
Om optimaal in te spelen op de groeiende vraag, heb ik extra werkkapitaal nodig om financieringsarrangementen uit te zetten. Ik bied u de mogelijkheid om tegen interessante voorwaarden geld te lenen aan Captial Union. Als u een bedrag van minimaal 100.000 euro investeert, ontvangt u een rente die kan oplopen tot 7%. U kunt kiezen voor een looptijd van één jaar vast, met een rente van 5%. Kiest u voor een investering van vijf jaar vast, dan krijgt u maar liefst 7% rente. Elke lening worden onder gebracht in een aparte Financierings Stichting, welke volledig onder controle blijft van de investeerder| lener.

Graag maak ik met u een afspraak om de mogelijkheden persoonlijk toe te lichten en al uw vragen te beantwoorden. U bent van harte welkom bij mij op kantoor in Rotterdam!

Met vriendelijke groet,
Capital Union

Drs. Edo Knoll
Directeur

E-mail: edo@capitalunion.nl
Website: www.capitalunion.nl

Kredietformulier

Financiering ophalen, maar hoe doe ik dat?