Geachte Investeerder,

Capital Union wil bedrijven financieren en daar mee groeit ook de behoefte aan extra kapitaal. Wij bieden u als professionele marktpartij de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden te investeren in onze financieringsarrangementen voor starters, groeiers en doorstarters.

Neem contact op!

Lijkt het u interessant om deel te nemen? Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden persoonlijk toe te lichten en al uw vragen te beantwoorden. U bent van harte welkom bij ons op kantoor in Rotterdam!

Investeren via Capital Union Investment Fund

Bedrijfsfinancieringen en werkkapitaalfinancieringen vormen een interessante business. Banken hebben weinig belangstelling voor de kleinere MKB bedrijven. De klantbediening wordt vaak op afstand gedaan en de ondersteuning is gering. Terwijl deze bedrijven juist de snelle groeiers zijn in onze economie. Een informal investor als u kan vanuit zijn ervaringen met de ondernemer de juiste strategie uitzetten.

Om in te spelen op de sterk groeiende vraag naar kapitaal, hebben wij het Capital Union Investment Fund (www.capitalunion.fund) opgericht. Vanuit dit fonds worden ondernemers met interessante start ups en snel groeiende bedrijven gefinancierd.

Aanbod van Capital Union

Als informal investor kunt u via dit fonds deelnemen aan deze financieringen en kunt u in een aantal projecten ook participeren als aandeelhouder. Het fonds keert een aantrekkelijk rendement uit aan de deelnemers waarbij u als investeerder, indien gewenst, zitting kunt nemen in de kredietcommissie. Deze commissie beslist over de toekenning van de financiële middelen aan de diverse aanvragen die bij het fonds binnenkomen.

De aanvragen komen binnen via Capital Union Coöperatief UA. Deze tak van Capital Union richt zich op de advisering en begeleiding van ondernemers bij hun financieringsvraagstukken. De aanvragen zijn hierdoor al geselecteerd en gescreend voor het fonds en voorzien van een zeer uitgebreid financierings-memorandum.

Financiering ophalen, maar hoe doe ik dat?