Crowdfunding

Geld lenen om uw bedrijf te (her)financieren kan ook via crowdfunding

Wilt u als ondernemer geld lenen voor uw bestaande bedrijf, product of dienst? Veel mogelijkheden zijn er niet, omdat banken MKB ondernemers nog nauwelijks financieren die het financieel zwaar hebben. Er is een goed alternatief: crowdfunding via Capital Union. Bij crowdfunding interesseert u investeerders om geld te steken in uw bedrijf, product of dienst. Beide partijen halen er voordeel uit. U heeft vers kapitaal, uw investeerders een hogere rente dan bij de bank.

Geld lenen; hier enkele van onze spelregels:

  • De financiering die u aanvraagt is minimaal 100.000 euro
  • De financiële specialisten van Capital Union beoordelen uw financieringsaanvraag. Zij toetsen uw project op basis van de informatie die u aandraagt. Belangrijke vragen bij die toetsing zijn: is de verhouding tussen risico en rendement reëel? En is de voorgestelde aflossingsduur haalbaar? Wij accepteren alleen goed gefundeerde financieringsaanvragen.

Capital Union brengt ondernemers en investeerders bij elkaar. Wij kennen de weg en weten bij wie we moeten aankloppen. Wij brengen uw bedrijf onder de aandacht van een breed publiek. Via Capital Union kunnen zowel particuliere als zakelijke investeerders investeren in uw project. Op het moment dat het streefbedrag bereikt is, kunt u van start!

Formulier crowdfunding aanvragen

Landelijk netwerk van bedrijfsspecialisten

Coaching vormt een belangrijk en verplicht onderdeel van onze dienstverlening. Onze ondernemerscoaches zijn gespecialiseerd op marketing, juridisch en financieel gebied. Door gerichte coaching verbeteren de vaardigheden van kredietnemers en daarmee wordt de kans op hun succes danig vergroot. Wij zitten niet in een ivoren toren zoals de bankiers, maar bezien alles vanaf de werkvloer. Ideaal voor starters en doorstarters.

Wacht niet te lang!

U bent een starter? U bent een doorstarter? U zoekt financiering, risicokapitaal of crowdfunding. U weet wat u wilt, alleen het geld daarvoor ontbreekt nog. Raadpleeg de ervaren financieel specialisten van Capital Union voor meer informatie of vraag vandaag nog een krediet aan!

Financiering ophalen, maar hoe doe ik dat?