Herstructurering

Bevindt uw organisatie zich in zwaar financieel weer? Ziet u de donkere wolken zich samenpakken boven de toekomst van uw bedrijf? Financiële druk is geen pretje voor menig ondernemer, maar helaas wel iets wat elke bestuurder vroeger of later kan overkomen.

Herstructurering in het kort:

  • Optimalisatie bestaande financieringen tegen lagere kosten
  • Vergroting van uw groeicapaciteiten
  • Specialisten in zwaar weer scenario’s
  • Volledige begeleiding bij doorstart procedures
  • MKB Commissariaat mogelijk voor alle stakeholders

Vrijblijvend contact

Neem vandaag nog contact met ons op indien uw organisatie onder financiële druk staat.

Neem altijd een deskundige en gespecialiseerde bedrijfsadviseur in de arm. Een ervaren recovery bedrijfsadviseur is deskundig op het gebied van schuldsanering (afkopen van crediteuren) en doorstarten (zonder schulden en in een gesaneerde vorm doorgaan na faillissement) van ondernemingen.

Elk bedrijf gaat door een aantal fases tijdens haar economische levenscyclus. Het is aan de ondernemer daar tijdig en juist op in te spelen. Het is dan het moment om met een doortimmerd ondernemingsplan of doorstartplan dit alsnog voor elkaar te krijgen. Een herstructurering van de organisatie en van bestaande financieringen maakt hiervan een belangrijk onderdeel uit.

Capital Union kan u helpen bij het opzetten en maken van plannen voor herstructurering en de benodigde financiering voor u aanvragen bij de juiste kapitaalverschaffers. Financiers vinden het over het algemeen bijzonder interessant om te investeren in een gesaneerd of doorgestart bedrijf met een goed plan en een reële cash flow. Er is namelijk reeds een ervaren ondernemer aan boord!

Faillissement voorkomen, Capital Union biedt hulp!

Capital Union heeft ruime ervaring met sanering en herstructurering van bedrijven. Wij hebben de coaches en interim managers in huis om snel en ter zake kundig uw organisatie te begeleiden. Uw schuldeisers en uw personeel zullen geïnformeerd dienen te worden en met het juiste voorstel akkoord dienen gaan.

Door op tijd in te grijpen, kan serieuze ellende worden voorkomen. Maar dan is het van belang om uw beslissing niet uit te stellen en direct actie te ondernemen om de financiële problemen het hoofd te bieden. Neem vrijblijvend contact met ons op. Vanzelfsprekend zullen wij vertrouwelijk omgaan met uw informatie, dat zit in ons DNA!

Financiering ophalen, maar hoe doe ik dat?