Capital Union is de toegangspoort tot kapitaal

Banken maken een terugtrekkende beweging, terwijl er juist veel behoefte is aan een nieuwe vormen van bedrijfsfinanciering en/of funding. De ondernemers (informal investors) die achter Capital Union staan kennen het klappen van de zweep en weten hoe ondernemers denken en doen en waaraan zij behoefte hebben. Capital Union is een onafhankelijke en private financier, een initiatief van ondernemers voor ondernemers.

Capital Union is niet alleen financier en funder, maar onderhoud ook zeer nauwe contacten met nationale en internationale investeerders en risicokapitaalverschaffers. Voor (snel) groeiende ondernemingen, starters, doorstarters (vanuit faillissement), bedrijven die herstructureren en saneren en veelbelovende start-ups zijn we de toegangspoort naar de juiste zakelijke geldverstrekkers en crowdfunders. Dagelijks ontvangen wij circa 20 financieringsaanvragen. Elke aanvraag wordt beoordeeld aan de hand van een aantal criteria en vervolgens wordt bepaald of wij zelf als financier optreden, of dat wij als bemiddelaar (intermediair) optreden in de zoektocht naar een externe geldverstrekker of crowdfunding partner. Als we onvoldoende kansen zien zullen wij u hierover snel informeren. Als wij mogelijkheden zien, ontvangt u uitgebreide informatie over onze werkwijze en voorwaarden – en doen wij u een passend voorstel. Wij zijn een private investerings instelling maar ook een deskundige partij voor het zoeken en voor het vinden van financiers.

Neem vrijblijvend contact met Wim Oosthoek op.

Wim Oosthoek MBA
Partner

 

Neem vrijblijvend contact op met Edo Knoll

Drs. Edo Knoll
Partner

De markt voor risicokapitaal, bedrijfsfinancieringen, werkkapitaalfinancieringen, doorstartfinancieringen (betaling koopsom aan de curator) is enorm groot en wordt alsmaar groter. De banken worden door het internationale toezicht (Basel regels) steeds verder aan banden gelegd en ook het rendement op relatief kleine bedrijfsfinancieringen is vaak verliesgevend. Daarnaast hebben banken nauwelijks aandacht voor hun (MKB) klanten. Alleen wanneer het niet goed gaat komt de bankier eens kijken wat er allemaal nog te redden valt. En dan niet wat er te redden valt voor de ondernemer, maar juist wat er nog te redden valt voor de bank. Heeft u al kennis gemaakt met bijzonder beheer? Ook starters en start-ups kunnen het bankenloket maar beter passeren, alleen bij 150% zekerheid kan u 75% lenen.

Aan Capital Union zijn enerzijds een landelijk netwerk van bedrijfsjuristen|coaches en anderzijds gerenommeerde accountants | fiscalisten verbonden. Een krachtige combinatie die de motor van uw bedrijf weer snel aan de praat krijgt of een extra boost geeft.

Landelijk netwerk van bedrijfsspecialisten

Coaching vormt een belangrijk en verplicht onderdeel van onze dienstverlening. Onze ondernemerscoaches zijn gespecialiseerd op marketing, juridisch en financieel gebied. Door gerichte coaching verbeteren de vaardigheden van kredietnemers en daarmee wordt de kans op hun succes danig vergroot. Wij zitten niet in een ivoren toren zoals de bankiers, maar bezien alles vanaf de werkvloer. Ideaal voor starters en doorstarters.

Wacht niet te lang!

U bent een starter? U bent een doorstarter? U zoekt financiering, risicokapitaal of crowdfunding. U weet wat u wilt, alleen het geld daarvoor ontbreekt nog. Raadpleeg de ervaren financieel specialisten van Capital Union voor meer informatie of vraag vandaag nog een krediet aan!

Financiering ophalen, maar hoe doe ik dat?