Capital Union Investment Fund

Het Capital Union Investment Fund is opgericht om het MKB te ondersteunen. Het verleent zakelijke leningen aan bedrijven en neemt aandelenparticipaties in snelgroeiende of veelbelovende bedrijven. Het is een initiatief van ondernemers voor ondernemers. Ze noemen het ook wel alternatieve zakelijke financiering, maar er is niets alternatiefs aan. Slim ondernemen, daar staan wij voor.

Crowdfunding

Een vorm van zakelijke lening om uw bedrijf te (her)financieren kan ook via crowdfunding. Wilt u als ondernemer geld lenen voor uw bestaande bedrijf, product of dienst? Er is hiervoor een goed alternatief: crowdfunding realiseren in samenwerking met Capital Union. Bij crowdfunding interesseert u investeerders om geld te steken in uw bedrijf, product of dienst. Beide partijen halen er voordeel uit. U heeft vers kapitaal, uw investeerders een hogere rente dan bij de bank.

Capital Union brengt ondernemers en investeerders bij elkaar voor deze vorm van zakelijk lenen. Wij kennen de weg en weten hoe we het succesvol moeten opzetten en bij wie we moeten aankloppen. Wij brengen uw bedrijf onder de aandacht van een breed publiek. Via Capital Union kunnen zowel particuliere als zakelijke investeerders investeren in uw project. Op het moment dat het streefbedrag bereikt is, kunt u van start!

Zakelijke lening aanvragen

Wilt u met ons van gedachten wisselen welke vorm van zakelijk lenen voor u geschikt zou kunnen zijn? Vul dan het online aanvraagformulier in! Dat wij met uw gegevens vertrouwelijk omgaan zit in ons DNA.

Formulier financiering aanvragen

FinTech

Een andere alternatieve zakelijke financiering kan via de steeds groter wordende groep FinTech bedrijven. Deze financiers hebben veelal een eigen specialisatie ontwikkeld en accepteren uitsluitend aanvragen die hier binnen vallen. Door de brede ervaring helpt Capital Union u exact de juiste financier op de juiste wijze aan te spreken voor een zakelijke lening.

Bancaire lening zakelijk

Naast de mogelijkheden van alternatieve zakelijke financiering bieden banken nog altijd het goedkoopste geld. Capital Union heeft hierom zeer stevige relaties met diverse grootbanken in binnen- en buitenland. Door onze ruime ervaring met zakelijke bancaire leningen kunnen we snel voor u de optimale financierings strategie kiezen.

Geld lenen; enkele spelregels

De financiering die u aanvraagt, is minimaal € 100.000. De financiële specialisten van Capital Union beoordelen uw financieringsaanvraag. Belangrijke vragen bij die toetsing zijn: is de verhouding tussen risico en rendement reëel? En is de voorgestelde aflossingsduur haalbaar? Wij accepteren alleen goed gefundeerde financieringsaanvragen en uw project beoordelen wij op basis van de informatie die ú aandraagt. Kijkt u voor meer informatie op de pagina werkwijze.

Afhankelijk van de situatie betaalt u het geleende bedrag terug binnen de gestelde termijn.

Wacht niet te lang!

Bent een starter? Of bent U een doorstarter? U zoekt financiering, risicokapitaal of crowdfunding. U weet wat u wilt, alleen het geld daarvoor ontbreekt nog. Raadpleeg de ervaren financieel specialisten van Capital Union voor meer informatie of vraag vandaag nog een krediet aan!

Financiering ophalen, maar hoe doe ik dat?